Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Eerstejaarsactiviteit: Spelletjesavond

Datum: 01-02-2021
Tijd: 18:30 tot 20:30
Locatie: Online

Nu de huidige maatregelen verlengd zijn, moeten we de komende tijd nog even thuis zitten. Om je toch wat te geven om naar uit te kijken, organiseert de eerstejaarscommissie op 1 februari weer een nieuwe activiteit: de Spelletjesavond!

Voor slechts € 5,29 ontvang je een royaal bierpakket van Tappers Nijmegen. Van de inhoud daarvan kan je genieten tijdens spelletjes zoals 30 Seconds, Pictionary en Cards Against Humanity. Of je nou alleen zit of met vrienden, het belooft een zeer gezellige avond te worden!

De avond zal om 18:30 uur beginnen tot ongeveer 20:30, zodat iedereen nog genoeg tijd heeft om thuis te komen voor de avondklok. Tijdens verschillende spellen leer je jouw medestudenten beter kennen. Het is mogelijk om samen te zitten met vrienden, maar uiteraard dien je wel dat maatregelen van het RIVM in acht te nemen. Wanneer je samen in een groep wilt met andere deelnemers vragen wij je de namen van je groep door te geven via eerstejaars@jfvnijmegen.nl zodat wij jullie samen kunnen indelen. Ieder groepslid moet zich logischerwijs wel aanmelden voor de activiteit via onze site.

Voor de mensen die geen bier lusten of die Dry January verlengen met februari, is er mogelijk een alternatief. Hiervoor dien je contact op te nemen met eerstejaars@jfvnijmegen.nl

Inschrijven voor de eerstejaarsactiviteit kan onderaan deze pagina.

 

LET OP: Deze activiteit is alleen toegankelijk voor leden van de JFV.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up