Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Eerstejaarsactiviteit: Online Escaperoom

Datum: 11-11-2020
Tijd: 19:30 tot 23:00
Locatie: Zoom

Waarde eerstejaars!
Hopelijk hebben jullie van de eerste maanden mogen genieten van de rechtenstudie ondanks deze vervelende periode met corona. Het is niet altijd even makkelijk om nieuwe mensen te ontmoeten in deze tijd en dat is volkomen begrijpelijk! Wij als eerstejaarscommissie hebben hiervoor de perfecte oplossing gevonden! Wil je nieuwe mensen ontmoeten, lekker zuipen en een geweldige avond beleven? Doe dan mee aan onze eerstejaarsactiviteit!

Deze activiteit wil je niet missen en dit is je kans om nieuwe mensen te ontmoeten in een samenwerkingsverband van een escape room. Maar natuurlijk niet zonder borrelen vooraf! Want ja wij studenten houden wel van een drankje toch? Onder het genot van een drankje en hapje maak je kennis met je groepje. Daarna wordt er natuurlijk fanatiek gestreden voor de winst! Dit wordt het spannendste én leukste uur in tijden van de corona! Na de escape room is er nog ruimte om lekker na te kletsen. Laat deze kans dus niet liggen en meldt je zo snel mogelijk aan!

De activiteit zal plaatsvinden op woensdag 11 november om 19:30 op Zoom!
De kosten voor deze activiteit bedragen slechts 5 euro. Bij deze prijs zit een tasje met héérlijke borrelhapjes inbegrepen! Als je allergieën hebt kun je dat bij ons doorgeven. Meld je dus snel aan voor deze fantastische activiteit! Aanmelden kan tot 10 november 20:00 uur.

LET OP: Wij rekenen naast de deelnameprijs ook nog €0,29 transactiekosten


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up