Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Eerstejaarsactiviteit: Cocktailworkshop

Datum: 31-03-2021
Tijd: 18:30 tot 20:30
Locatie: Online

Na de zoveelste verlenging van de avondklok wordt het steeds lastiger om goede moed te houden. Gelukkig is er een prachtig vooruitzicht. De eerstejaarscommissie organiseert op 31 maart namelijk alweer haar 4e activiteit en ook ditmaal is het weer veelbelovend.

Voor slechts €5.29 (inclusief €0,29 transactiekosten) kunt u genieten een heuse cocktail workshop. U zult niet niet één, niet twee maar vier cocktails leren maken. Alle benodigdheden voor de cocktails zult u op een nader te noemen locatie kunnen ophalen en u zult stap voor stap uitgelegd krijgen hoe u de desbetreffende cocktail tot in de perfectie moet bereiden. Uiteraard is er na het maken van de cocktail ook een moment om deze onder het genot van een spelletje heerlijk op te slurpen. De activiteit zal van start gaan om 18:30 en eindigd om 20:30 zodat er genoeg ruimte is voor iedereen om weer keurig netjes op tijd thuis te zijn. Samenzitten is zeker mogelijk, maar gelieve dit even aan te geven door een mailtje te sturen naar eerstejaars@jfvnijmegen.nl.

Mis deze prachtige avond vooral niet en meldt u zo snel mogelijk aan via de website. Wees er snel bij want vol=vol. Wij kijken er al naar uit om jullie te zien woensdag!

Aanmelden voor de cocktail workshop kan onderaan deze pagina!


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up