Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Eerstejaarsactiviteit – Boules & beers

Datum: 13-10-2021
Tijd: 20:00 tot 23:00
Locatie: Boules bites bar

Heb jij zin om jouw mede-eerstejaars goed te leren kennen? Dan is dit jouw uitgelezen kans! Wij bieden een ouderwets gezellig programma aan bestaande uit jeu de boules, spellen en uiteraard een heerlijke borrel. Tijdens jeu de boules word jij getest op jouw balgevoel en vermogen om samen te werken, waarna je tijdens de spellen je teamgenoten extra goed leert kennen. Wie kent zijn team het best en gaat ervandoor met de winst? Achteraf is er natuurlijk nog tijd en ruimte om nog even, onder genot van een lekker drankje, na te borrelen. Gegarandeerd dat jij vol kennis over jouw jaargenoten en als top of the line jeu de bouler naar huis gaat!
Kortom; dit wil je niet missen. Schrijf je snel in, want vol = vol!

Locatie: Boules Bites Bar
Datum & tijd: Woensdag 13 oktober 20:00-23:00
Kosten: €5
Dit is een activiteit exclusief voor eerstejaarsstudenten die lid zijn van de JFV Nijmegen. Inschrijven is alleen mogelijk bij de JFV-kamer (00.114 GR).

LET OP: Entree wordt alleen verkregen bij vertoon van een QR-code uit de CoronacheckApp van een geldig vaccinatiebewijs, herstelcode niet ouder dan 6 maanden of een testbewijs niet ouder dan 24 uur, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up