Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Diescantus

Datum: 25-02-2021
Tijd: 18:30 tot 20:30
Locatie: Online

Waarde leden,

Zang, verbroedering en bier. De drie woorden die we in deze samenstelling allen zo gemist hebben. De drie woorden die ons allen doen denken aan liters bier, schorre stemmen van het zingen en solidariteit op zn best. Dié avond, die staat binnenkort weer voor u klaar. Over een aantal dagen viert de JFV alweer haar 94e verjaarweek en ookal is het een jaar vol rare wendingen en verrassingen, de diescantus laten we niet aan u voorbij gaan. Het bier zal weer rijkelijk vloeien, net zoals het gezang van onze leden door onze mooie stad zal klinken.

Op donderdag 25 februari zal de diescantus om 18:30 aanvangen in een online omgeving. Zorg dat u op tijd klaar zit in uiteraard formele kleding. De inschrijvingen zullen vrijdag 12 februari om 17:00 uur open gaan. Wees er snel bij want ook bij deze cantus geldt, vol=vol! De kosten bedragen €3,29 (€0,29 administratiekosten).Voor de deelnemers worden pakketjes gemaakt met de benodigdheden om optimaal de cantus te kunnen beleven.

Het is belangrijk dat u dit pakketje pas om stipt 17:30 open maakt voor een goed verloop van de diescantus. Het pakketje dien je in Nijmegen op te halen op een nader te bekendmaken adres.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen bij onze online cantus! Het belooft weer een ouderwets mooie avond te worden!


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up