Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Cultuuractiviteit: Heel JFV bakt!

Datum: 11-02-2021
Tijd: 19:00 tot 20:30
Locatie: Zoom

Aangekomen op de helft van het jaar komt de cultuurcommissie met haar tweede activiteit. Wij hopen dat alle tentamens bij iedereen goed zijn verlopen en dat iedereen genoten heeft van zijn welverdiende vrijetijd. Er hebben al verschillende activiteiten op het programma gestaan; van de online borrels tot pubquizzen. Maar nu hebben wij iets totaal vernieuwends!
Voor de tweede activiteit van de cultuurcommissie staat het volgende op de planning: een bake-off waar jullie als leden der JFV-Nijmegen de strijd met elkaar aangaan voor zieke prijzen. Voor deze activiteit is er geen inschrijfgeld, aanmelden voor de activiteit dient zoals gewoonlijk via de site te gebeuren. Denk je nu al shit, ik kan helemaal niet bakken! Niet getreurd, iedereen die mee doet aan de activiteit zal in de prijzen vallen!
De prijzen variëren van: een JBL boxje en spelletjes tot aan de prachtige JFV merch. Wie wil hier nou niet iets van winnen?
Er zijn enkele vereisten waar je voor de deelname aan moet voldoen:
  • De prachtige creaties die door jullie gemaakt worden, moeten in het thema cultuur passen. Hiervoor dien je, bij het opsturen van je prachtige creatie, te onderbouwen waarom jouw baksel in dit thema te plaatsen is. Wees niet bang! Dit mag je ontzettend breed opvatten. Niet alleen de decoratie, maar ook de ingrediënten kunnen onder een cultuur vallen!  Dit stukje tekst wordt ook meegenomen in de beoordeling!
  • Voor de beoordeling van jullie creaties dienen jullie een foto van het bovenaanzicht en van de doorsnede te sturen. Zorg dat de datum waarop het baksel gebakken is, te zien is. Ook hier kan je je creativiteit de vrijheid geven!
  • De inzendingen moeten voor 11 februari om 12:00 uur zijn ingezonden via cultuur@jfvnijmegen.nl
De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 11 februari om. De tijd zal later bekend gemaakt worden, i.v.m. met de eventuele avondklok.
Ga jij de strijd aan voor de eerste plek en voor de leukste prijzen? Dan kunnen wij, net zoals André van Duin, nog maar één ding zeggen; Bakkers klaar? Bakken maar!


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up