Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Borrellezing Damsté

Datum: 20-04-2021
Tijd: 19:30 tot 21:00
Locatie: Online

Meld je nu aan voor de borrellezing van Damsté op dinsdag 20 april om 19:30 uur!

Op 20 april geven mr. Ben Schröder en mr. Charlotte Geels, beide arbeidsrechtadvocaten een borrellezing met het onderwerp Verplichtingen van de werkgever in coronatijd.

Werkgevers hebben in de corona-tijd te maken met gewijzigde verplichtingen ten aanzien van hun werknemers. Veel werknemers werken bijvoorbeeld vanuit hun eigen huis, in plaats van op kantoor. Maar houdt de verplichting te zorgen voor veilige arbeidsomstandigheden op achter de voordeur van de werknemer? In hoeverre is de werkgever verplicht te betalen voor het thuiswerkkantoor?

Daarnaast moeten werkgevers maatregelen treffen ten behoeve van een veilige werkplek als werknemers niet thuis (kunnen) werken. Welke maatregelen moet en mag een werkgever treffen? Wat als een werknemer een corona-ontkenner is en zich niet aan de maatregelen wil houden? Mag een werkgever de werknemer verplichten of financieel stimuleren zich te laten vaccineren?

Deze vragen en meer komen aan bod in de workshop van Damsté. Meld je dus snel aan voor deze interessante borrellezing en ontvang ook een borrelpakketje met een lekkere prosecco en oude kaas! Na aanmelding ontvang je tijdig een zoomlink naar het JFV-café en informatie omtrent het ophalen van het borrelpakketje. Aanmelden kan tot en met zaterdag 17 april via de website van de JFV Nijmegen.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up