Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Sponsor worden?

De sponsormogelijkheden bij de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen zijn erg divers. Deze lopen uiteen van het versturen van een mailing aan al onze leden tot aan het deelnemen aan het jaarlijkse Juridisch Congres.

Indien u besluit een samenwerking met de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen aan te gaan dan kunt u door middel van allerhande promotiemogelijkheden en activiteiten in contact komen met de Nijmeegse rechtenstudent. Als faculteitsvereniging zijn wij dé schakel tussen de student en praktijk. Dit doen wij onder andere door het plaatsen van banners en kantoorprofielen op onze website tot aan het organiseren van lunchlezingen en kantoorbezoeken.

In onze sponsorbrochure staan alle mogelijkheden tot samenwerking opgenomen. Mocht u interesse hebben in een samenwerking met de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen, dan kunt u mailen naar extern@jfvnijmegen.nl en kunt u op aanvraag de sponsorbrochure ontvangen. Nadat u deze heeft ontvangen is het mogelijk om een (telefonische) afspraak te maken om de sponsorbrochure door te nemen en te kijken wat er mogelijk is.

caret-up