Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen
caret-left Ga een stap terug

Vandaag accountancy en advies

Vandaag accountancy en advies


Vanaf 1 september ondersteun ik als accountant de JFV Nijmegen op het financiële vlak. Vandaag accountancy en advies is een jong accountantskantoor gevestigd aan de Sint Annastraat 48 in Nijmegen. Wij bedienen voornamelijk MKB-bedrijven, Stichtingen, starters en zzp’rs. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in de accountancy en ik ben na 12 jaar werkervaring opgedaan te hebben bij een tweetal middelgrote accountantskantoren in 2016 mijn eigen kantoor gestart.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tijdig inzicht hebben in hun cijfers. Een onderdeel daarvan is het dusdanig automatiseren van de administratie dat deze altijd volledig bij is. Dit doen wij door middel van het gebruik van scan en herken software en het gebruik maken van (bank)-koppelingen. Hierdoor maken wij het voor de klant mogelijk om altijd bij te zijn met zijn administratie en door het maken van rapportages krijg je als klant inzicht in je cijfers. Een ander voordeel van het digitaliseren van de administratie is dat je je map met facturen en bankafschriften niet meer iedere maand bij je accountant hoeft af te geven. Alles is digitaal in de cloud, lekker gemakkelijk.

Bij ons kan je terecht voor het opstellen van je jaarrekening, het verwerken van je administratie, het verwerken van je salarisadministratie en fiscaal advies. Daarnaast stellen wij ook controleverklaringen op voor bijvoorbeeld subsidieafrekeningen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants en van het Register Belastingadviseurs. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt, de koffie staat altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek! Kijk snel op www.vandaagaccountancy.nl voor meer informatie.

caret-left Naar overzicht
caret-up