Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen
caret-left Ga een stap terug

Bierens Incasso Advocaten

Bierens Incasso Advocaten


Even voorstellen…

Wie wij zijn? De grootste wereldspeler op het gebied van nationale én internationale B2B-incasso. Al sinds 1952 staat Bierens Incasso Advocaten, van oorsprong een familiebedrijf, ondernemingen bij in hun betalingsconflicten. Met 115+ advocaten en incassospecialisten afkomstig uit meer dan 20 verschillende landen en kantoren over de hele wereld, zorgen we ervoor dat onze klanten krijgen waar ze recht op hebben.

Ons karakter

Wat ons kantoor uniek maakt, is ons sterke internationale karakter. Dit stelt ons natuurlijk in staat om onze cliënten (of bij ons gewoon ‘klanten’) waar ook ter wereld de beste oplossingen te bieden, maar zorgt ook voor een diverse en dynamische werkomgeving. Zo kunnen al onze medewerkers zich blijven richten op hetzelfde doel.

Verder is onze organisatie misschien al meer dan 70 jaar oud, maar is dat niet te merken aan de sfeer op kantoor. Zo maken veel collega’s graag gebruik van onze eigen fitnessruimte, gaat het er fanatiek aan toe in de game room, en kan het volleybalseizoen in de kantoortuin niet vroeg genoeg beginnen. De strikte hiërarchie die typerend is voor de advocatuur is er bij ons niet en intern houden we de toon dan ook graag informeel.

Onze klanten

Rechtvaardigheid is voor iedereen. Daarom kunnen niet alleen corporaties en overheidsinstanties op onze diensten rekenen, maar zijn wij er ook voor het midden- en kleinbedrijf. Onze referenties zijn uiteraard te vinden op onze website.

Interesse?

Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met onze HR adviseur, Annelotte de Jong. Hopelijk tot snel!

Telefoon: 041-3380937
E-mailadres: hr@bierensgroup.com

caret-left Naar overzicht
caret-up