Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Lawbooks | Samen gaan wij het tentamen halen.

vulpen 21-08-2021

Ga zelfverzekerd het tentamen in.

 JFV Nijmegen biedt in samenwerking met Lawbooks samenvattingen aan voor de verplichte eerste-, tweede- en derdejaarsjaars vakken van de bachelor Rechtsgeleerdheid. De kwaliteitssamenvattingen van Lawbooks bevatten:

 • De voorgeschreven literatuur;
 • Arrestanalyses (voorzien van de relevante rechtsoverwegingen);
 • Handige stappenplannen;
 • Tips & Tricks van studenten die het vak al hebben gevolgd; en
 • De nagekeken uitwerkingen (antwoorden) van de werkgroepopdrachten (digitaal, na afloop van de werkgroepen).

De samenvattingen van Lawbooks zijn verkrijgbaar in De Rechtszaak van JFV Nijmegen én op www.lawbooks.nl. Zo bestel je je Lawbooks eenvoudig online en worden ze ruim op tijd voor het tentamen bij je thuisbezorgd. Bestel je de samenvattingen voor 14:00 uur? Dan worden ze nog op dezelfde werkdag verzonden en heb je ze de volgende werkdag in huis!

Daarnaast zullen in de loop van dit studiejaar ook de Lawbooks Essentials verschijnen. Dat zijn handige en compacte studieboekjes die de essentie van één rechtsgebied eenvoudig uitleggen met behulp van duidelijke en overzichtelijke schema’s en stappenplannen. De Essentials zijn speciaal geschreven voor universitaire rechtenstudenten en zijn afgestemd op de stof die gedoceerd wordt aan de Nederlandse universiteiten. Zo kun je snel en eenvoudig een rechtsgebied onder de knie krijgen voor het tentamen.

Volledig. Voordelig. Voorbeeldig.

Het Lawbooks abonnement is de beste studiehulp die je kunt krijgen.

 Wil je het hele jaar door voordelig studeren met de kwalitatief hoogstaande samenvattingen van Lawbooks? Sluit dan direct aan het begin van het studiejaar een abonnement af op Lawbooks! Met een abonnement ontvang je alle samenvattingen die je nodig hebt, gratis thuis op de mat. Waarom kiezen duizenden studenten in Nederland voor een abonnement op Lawbooks?

 • De Lawbooks worden thuis opgestuurd wanneer ze beschikbaar zijn. Zo hoef je zelf niets meer te doen;
 • De Lawbooks zijn zeer volledig! Ze bevatten de voorgeschreven literatuur, arrestanalyses, stappenplannen, tips & tricks van ouderejaars en meer;
 • Je krijgt gratis toegang tot de nagekeken werkgroepopdrachten;
 • Alle Lawbooks ontvang je als booklet op papier dat goedgekeurd is door het FSC. Zo kun je strepen, arceren, markeren, you name it;
 • De Lawbooks worden geschreven én nagekeken door topstudenten, (afgestudeerde) juristen en meesters in het recht; en
 • Géén automatische verlenging. Het abonnement stopt automatisch op 31 juli 2022. Zo zit je nergens aan vast; wel zo prettig.

Kijk voor meer informatie en prijzen bij jouw jaarlaag op www.lawbooks.nl/vu

 

Over Lawbooks, je beste studievriend.

 Lawbooks is het initiatief van een groep gemotiveerde juristen die ruimte zag voor verbetering. Lawbooks legt zich volledig toe op de vervaardiging van studie-ondersteunende materialen voor de universitaire rechtenstudie. Door deze unieke specialisatie heb je altijd gegarandeerd de beste kwaliteit. De zorg die Lawbooks heeft voor haar producten komt terug in elk detail: van de pagina-indeling tot het gekozen lettertype. Elke boekje is maatwerk. Daarnaast worden de samenvattingen en oefenpakketten elk jaar grondig herzien, waardoor elk boekje altijd up-to-date is.

Door te kiezen voor Lawbooks investeer je in jezelf. Al duizenden studenten gingen je voor.


caret-left Terug naar overzicht
caret-up