Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen
U bent hier:

Carrièrespecial 2024

28/03/2024

Afgelopen maand is de fysieke carrièrespecial van het Bulletineke Justitia uitgebracht. De redactie en eindredactie hebben ook dit jaar hard gewerkt om wederom een prachtige editie neer te zetten en wij kunnen met trots zeggen dat dit ook zeker is gelukt. Er zijn artikelen geschreven over de carrièregerichte evenementen van de JFV Nijmegen, relevante juridische vaardigheden en er zijn diverse personen geïnterviewd. Op deze manier trachten wij als Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen de mogelijkheden betreffende het carrièrepad voor de Nijmeegse rechtenstudent te schetsen en een aantal opties uit te lichten.

Wij willen Celine van der Kolk, Douwe Kievit, Iris van OijenMelike Gulcur en Minthe van den Heuvel vanuit de redactie bedanken voor hun inzet voor het schrijven van de artikelen. Verder zouden wij graag Fenna HofstéLieve AalbersNiels Burghoorn, en Tygo Loeffen als eindredactie bedanken voor het corrigeren en perfectioneren van de stukken. In het bijzonder gaat onze dank uit naar Jenthe Tromp voor haar dubbelrol als eindredacteur controle én eindredacteur van de gehele carrièrespecial , welke zij uitstekend heeft vervuld. Tot slot willen wij alle andere personen en adverteerders bedanken die hebben meegeholpen om van deze carrièrespecial wederom een succes te maken. Lees de carrièrespecial ook online via deze link !