Inloggen

XVe Tourrally der JFV Nijmegen

Op vrijdag 18 mei aanstaande zal voor de vijftiende maal de meest decadente activiteit die de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen rijk is plaatsvinden, de jaarlijkse JFV Tourrally!
De Tourrally wordt mede-mogelijk gemaakt door Damsté advocaten en notarissen.

Dit jaar zal het thema van de rally zijn: “Hoe veurt het eigenlijk?”.
Er wordt dus van u verwacht dat u zich netjes kleedt en dat u zich houdt aan de etiquette. Volgens de etiquette dient u zich dus ook aan de verkeersregels te houden.

De dag zal worden geopend bij hotel Nimma. Vanuit hier wordt u middels een prachtige route over uitdagende wegen geleid. Strakke of juist elegante bolides zullen ons deze dag langs gevarieerde landschappen en bijzondere bezienswaardigheden voeren. Er worden fraaie locaties aangedaan, met de lunch- en dinerlocatie als hoogtepunten. Verdere details houden wij vooralsnog geheim, maar wij durven u veel moois te beloven.

Deelname aan de rally kost €30,- voor leden van de JFV, niet-leden betalen €35,-. De dag is geheel verzorgd, er is dus een lunch en diner inbegrepen.

Aanmelden kan met een groep van minimaal twee personen tot maximaal het aantal personen dat past binnen de capaciteit van je voertuig. De aanmelding is pas definitief als voor alle inzittende van de auto betaald is. Aanmelden geschiedt dus ook per auto.

Inschrijven kan vanaf maandag 16 april op de JFV-kamer (GR.00.115). Voor meer informatie, stuur een e-mail naar rally@jfvnijmegen.nl of kom gerust even langs op de kamer.

NB. De Tourrally zal dit jaar gedeeltelijk in Duitsland plaatsvinden. Houd hiermee rekening bij de eventuele huur van een bolide.

© JFV Nijmegen 2019