Inloggen

Kantorendag Damsté advocaten – notarissen

Wil je kennis maken met het leukste advocaten- en notariskantoor van Oost-Nederland? Bezoek ons dan op onze jaarlijkse kantorendag op dinsdag 17 april aanstaande! Onze kantorendag is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelbesproken activiteit. Wij stellen dit jaar op deze dag ons kantoor exclusief open voor de studenten uit Nijmegen

We ontvangen je deze dag graag rond 11.15 uur in ons pand aan de Hengelosestraat 571 in Enschede. Ons recruitmentteam en enkele advocaten vertellen je alle ins en outs over ons kantoor.

Na een heerlijke lunch met een aantal van onze advocaten en notarissen vertrekken we naar de Grolsch Veste voor een uitermate boeiende workshop. De workshops zal verzorgd worden door niemand minder dan Jan van Halst (voormalig voetballer, commercieel directeur bij FC Twente en analist bij Ziggo Sports). Daarna volgt een uitgebreide rondleiding van oud-voetballer Hennie Ardesch. We dineren in een van de mooiste gelegenheden van het voetbalstadion waarna we aansluitend FC Twente vanaf de tribune kunnen aanmoedigen in de bloedstollend spannende wedstrijd tegen PEC Zwolle. Wij zorgen ervoor dat je de hele dag in contact komt met diverse collega’s van verschillende secties en verschillende niveaus van ervaringsjaren zodat je op een prettige en informatieve wijze ons kantoor kunt leren kennen.

Let op: er is een maximum aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan. Wij zien uit naar je komst!

Aanmelden geschiedt middels een e-mail aan voorzitter@jfvnijmegen.nl. Voeg in de bijlage je cv toe.

© JFV Nijmegen 2019