Inloggen

JFV Tourrally

De meest decadente activiteit van de Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen is weer in aantocht: de langverwachte JFV Tourrally! Op vrijdag 17 mei aanstaande is het tijd om uw bolide uit de schuur te halen, uw formeelste outfit uit de kast te trekken en uw studiegenoten versteld te doen staan van uw rijkunsten. Ook dit jaar wordt de Tourrally weer mede-mogelijk gemaakt door Damsté advocaten en notarissen.

Het thema van dit jaar is “Als de Waal uit zicht is, stroomt de verbeelding”. De dag zal dan ook worden geopend bij Coffeebar First Things First aan dé Waal. Na genoten te hebben van een kopje prijswinnende koffie of thee zult u via een prachtige route over uitdagende wegen worden geleid. Strakke of juist elegante bolides zullen u deze dag langs gevarieerde landschappen voeren. Er worden bijzondere bezienswaardigheden en fraaie locaties aangedaan, waaronder de lunch- en dinerlocatie. Verdere details houden wij vooralsnog geheim, maar wij durven u al veel moois te beloven. De commissie kijkt er enorm naar uit om u te mogen ontvangen op 17 mei!

Deelname aan de rally kost €30,- voor leden van de JFV, niet-leden betalen €35,-. De dag is geheel verzorgd waarbij een luxe lunch en diner zijn inbegrepen. Aanmelden voor de rally kan met een equipe van minimaal twee personen en maximaal het aantal dat in de bolide past.

Inschrijven kan vanaf maandag 8 april om 12.00 uur op de JFV-kamer (GR.00.115) of door een mail te sturen naar rally@jfvnijmegen.nl, waarna je een inschrijfformulier van ons ontvangt. Ook voor meer informatie kun je een mail sturen naar rally@jfvnijmegen.nl.

Kan je niet wachten? Zie dan onderstaand bericht:

Car Challenge for Life 2019
Geld inzamelen om individuele behandeling van kanker mogelijk te maken. Dat is het hoofddoel van de zesde Barcode Car Challenge for Life, op zaterdag 20 april 2019. Een unieke autorally door Nederland waar klassieke auto’s, young timers of bijzondere nieuwe auto’s elkaar ontmoeten, onder het motto: ‘Old meets New’. Kijk voor meer informatie op carchallengeforlife.nl. Deelnemers kunnen zich inschrijven als particulier of als onderneming: in de Businessklasse (lekker toeren), de uitdagende Tourklasse of in de zware Sportklasse. Het professionele routeboek bevat alle details over de route, opdrachten, spelregels en rijtijden. De rally heeft een licht-competitief karakter en voert in 2019 door het oosten van Nederland. Een toprit voor autoliefhebbers, een echte Challenge for Life!

CPCT
De organisatiekosten voor de Car Challenge for Life worden volledig gedragen door grote en kleine sponsors. Het inschrijfgeld komt dus voor 100% ten goede aan de Stichting Barcode for Life. Door de ANBI-status van de stichting zijn de deelnamekosten fiscaal aftrekbaar als gift. De lustrumeditie van de Barcode Car Challenge for Life, afgelopen voorjaar, leverde € 24.000 op. Dit bedrag gaat naar onderzoek door het CPCT (Center for Personalized Cancer Treatment) om voor elke patiënt met kanker een individuele behandeling mogelijk te maken. Kijk op www.carchallengeforlife.nl.

© JFV Nijmegen 2019