Inloggen

JFV-skireis – Bardonecchia

Tijd voor een feestje, want de skireis gaat door!

Afgelopen weken heeft de sportcommissie haar beste beentje voor gezet om een prachtige reis naar de sneeuw te boeken. Het is gelukt! Dit epische (après-)ski-avontuur gaat plaatsvinden in het skigebied Bardonecchia, Italië. Denk aan 100 kilometer aan skipistes, prachtige natuur, de ongeremde gezelligheid van een glühwein of biertje na het flaneren op de pistes tijdens het mooiste moment van de dag: met al je vrienden van de JFV samen feesten op deuntjes als ‘Anton aus Tirol’ en ‘let it be’. Kortom, een combinatie van een geweldige sport en heel veel feesten zal deze reis een magische sfeer geven en onvergetelijk maken. Daar moét je toch bij zijn?

De praktische informatie:

– De reis zal plaatsvinden tussen woensdagavond 30 januari tot 3 februari. Dit betekent drie dagen skiën en après-skiën.

– Het geeft niet als je niet kan skiën. Er zijn opties om voor dagdelen in groepjes lessen te nemen. Dit is aan te raden, maar de basis kan ook uitgelegd worden door mensen die wel kunnen skiën. daarbij kan je ook andere talenten laten zien bij de après-ski.

– er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar. De eerste 50 aanmeldingen hebben gegarandeerd een plek, latere aanmeldingen zullen op een wachtlijst geplaatst worden als er iemand uitvalt. De inschrijving gaat maandag 29 oktober open in de JFV-kamer.

– De reis is per bus en zal ongeveer 14 uur duren.

– De accommodatie is Résidence Tabor, een 3-sterrenhotel in het centrum van Bardonecchia.

– Het kostenplaatje: de reis kost €285 bij 35 aanmeldingen en €275 bij 40 aanmeldingen inclusief skipas. Huur van het basispakket van skimateriaal is €64,- (bij interesse in andere pakketten kun je ons contacteren). Eventuele skilessen kosten ongeveer €79,- en de borg bedraagt €100.

Zou je een annuleringsverzekering willen afsluiten in verband met eventuele hertentamens, kan dit voor ongeveer €20,-.

Na een tijdje zal een uitgebreidere mail volgen.

Voor vragen kan gemaild worden naar sport@jfvnijmegen.nl.

 

© JFV Nijmegen 2019