Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Open sollicitatie

Bedrijf
Boels Zanders
Locatie
Venlo, Eindhoven, Maastricht

Boels Zanders – Open sollicitatie

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn.

Vanuit Eindhoven, Venlo en Maastricht behartigen meer dan 85 advocaten en 55 ondersteuners iedere dag de juridische belangen van ondernemingen en van organisaties in vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Boels Zanders wordt ieder jaar vermeld in de top 25 van de grootste advocatenkantoren van Nederland.

Bij Boels Zanders koesteren we de verscheidenheid van de mensen die bij ons werken: in achtergrond, overtuiging, kennis en ervaring. Onze betrokkenheid bij elkaar, onze cliënten en onze omgeving vormen de basis voor ons succes. Vanuit onze kantoren in Maastricht, Eindhoven en Venlo ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 140 medewerkers omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Boels Zanders is altijd geïnteresseerd in toekomstig talent voor de advocatuur. Ben jij net afgestudeerd of studeer je binnenkort af en staat er momenteel geen vacature open die aansluit op jouw vakgebied? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Interesse? Mail Anne Pouwels via anne.pouwels@bz.nl of bel +31 6 158 595 62.

Meer weten over Boels Zanders? Bekijk onze website.