Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Windt Le Grand Leeuwenburgh

Wie we zijn

Windt Le Grand Leeuwenburgh is een onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor. We zijn gespecialiseerd in de meest relevante rechtsgebieden voor ondernemers, het bedrijfsleven en investeerders.

  • Insolventie en herstructurering
  • Corporate litigation
  • Corporate / M&A
  • Financiering en zekerheden
  • Commerciële contracten en procesrecht
  • Arbeidsverhoudingen en onderneming
  • IE- en Geneesmiddelenrecht
  • Europees recht, staatssteun en mededingingsrecht

Onze ervaren advocaten hebben gewerkt bij nationale en internationale topkantoren en behoren tot de besten in hun vakgebied.

Werken bij WGL

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en scherpzinnige rechtenstudenten en advocaten die ons verder kunnen brengen. Onze praktijkgroepen bestaan uit ervaren advocaten op het gebied van ondernemingsrecht die zich onderscheiden door hun nuchtere en efficiënte aanpak, waarbij zij verder kijken dan alleen het juridische en coöpereren om de beste oplossing te realiseren voor onze cliënten.

Onze werkwijze kenmerkt zich door kleine hands-on teams die nauw met de cliënt samenwerken en pragmatisch en doelgericht adviseren. Dat stelt ons in staat om kwaliteit en service van het hoogste niveau te leveren, met de persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor. Dit zetten we neer met een team van gemotiveerde, collegiale en betrokken medewerkers met een Rotterdamse mentaliteit. Naast dat we hard werken, staat ook samen plezier maken hoog in het vaandel.

Nader kennismaken

Wil je nader kennismaken met Windt Le Grand Leeuwenburgh? Meld je aan voor een kennismakingsgesprek of solliciteer voor een studentstage van twee maanden via onze website www.werkenbijwindtlegal.com.

Solliciteren

Wil je werken bij een ambitieus en gezellig kantoor in hartje Rotterdam waar je jezelf kunt ontwikkelen tot een echte ondernemingsrechtspecialist? Neem dan contact op met onze recruiter Roxanne Rietveld via 010 2617 500 of solliciteer direct op een van onze vacatures via www.werkenbijwindtlegal.com.