Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Van Veen Advocaten

Ben jij Van Veen?

Werken bij Van Veen Advocaten houdt in: een functie bij een toegankelijk kantoor. Als advocaat mag je bij ons rekenen op een prima secretariële ondersteuning en een informele werksfeer. Je hebt wel een eigen werkkamer, maar je mag de deur gerust openlaten. Onze advocaten zullen namelijk geregeld bij je naar binnen lopen. Of het nu is voor een uitdagende opdracht of voor een gezellig praatje. Hiërarchisch denken past ons niet.

Full-service

Met twintig advocaten, achttien secretaresses en ander ondersteunend personeel, zoals een ICT-manager, een kennismanager en een coördinator marketing en communicatie zijn wij zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst. Op bijna alle rechtsgebieden hebben wij specialistische kennis in huis. Zo kunnen wij onze cliënten steeds van dienst zijn.

Student-stage

Wij zijn gedurende het hele jaar op zoek naar ambitieuze student-stagiaires die graag willen weten hoe de praktijk en sfeer is bij ons op kantoor. Door in de praktijk mee te draaien, kom je met alle facetten van het vak in aanraking en ontmoet je het team.

Tijdens de stageperiode ga jij je onder andere bezighouden met het voorbereiden van processtukken, het schrijven van juridische adviezen en het bijwonen van zittingen en besprekingen. Je krijgt goede begeleiding van een advocaat-medewerker en aan het einde van de stageperiode ontvang je een schriftelijke beoordeling. Natuurlijk ben je als student-stagiair(e) ook welkom bij onze vakgerichte en sociale activiteiten, zoals incompany cursussen, de jaarlijkse barbecue en het kantooruitje.

Van Veen Lunch

Wij bieden jou de gelegenheid om te lunchen met een advocaat uit een sectie naar keuze. Tijdens de lunch proef je de sfeer.

Ben jij Van Veen?

Wij zijn benieuwd naar jou! Wil je meer weten over onze vacatures, student-stages of de Van Veen Lunch? Ga dan naar https://www.vanveen.com/werken-bij-van-veen-advocaten
Natuurlijk mag je ook contact opnemen met onze kantoormanager, Otto Meijnen, door te bellen met 0318 – 68 78 72.