Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Locatie
Amsterdam, Enschede, Almelo

Damsté

Bij Damsté kies je voor een middelgroot, professioneel advocaten- en notariskantoor met ambitie waar je het beste uit jezelf haalt. Tegelijkertijd vind je hier een informele sfeer, gewone kantoortijden en veel ruimte voor gezelligheid. Zo is Damsté.   

 

Dit is Damsté 

Als je voor Damsté kiest, kies je voor ondernemerschap en vindingrijkheid. Je vindt hier een groot aantal rechtsgebieden onder één dak: aanbesteding, mededinging, arbeidsrecht, bestuursrecht, bouw en vastgoed, erfrecht, familierecht, letselschade, notariaat, ondernemingsrecht en strafrecht. De nadruk ligt op advies, maar we procederen ook, als het moet tot op het hoogste niveau. In totaal hebben we zo’n 175 medewerkers. 

 

Werken waar jij wilt

Met een geschiedenis van ruim honderd jaar zitten we inmiddels op verschillende plekken in Nederland. Ons hoofdkantoor is in Enschede. Daarnaast hebben we vestigingen in Hengelo, Almelo en Amsterdam. Je kunt dus genieten van de rust en ruimte van Twente of kiezen voor de dynamiek van de hoofdstad. 

 

Het beste uit jezelf halen

Bij Damsté haal je het beste uit jezelf. Je krijgt al snel je eigen dossiers, zodat je het vak goed in de vingers krijgt. Ook complexe vragen komen op je bureau terecht. Het beste uit jezelf halen betekent ook dat je de nadruk mag leggen op waar jij goed in bent. Ben je heel communicatief? Dan praat je veel met cliënten. Werk je liever wat vaker individueel? Dan kun je bijvoorbeeld meer annoteren. Wij vragen je niet om in alles goed te zijn - we geven je de kans om te doen waar jouw talent ligt. En daar ontvang je alle gereedschappen voor, ook qua opleiding. Zo kun je opleidingen volgen aan onze eigen academie. Vrijheid en zelfstandigheid, daar geloven we in.

 

Werken moet leuk zijn

Als je zo’n 40 uur per week op een plek doorbrengt, is het belangrijk dat je het er naar je zin hebt. Bij Damsté hechten we daarom erg aan gezelligheid en een informele sfeer. We lunchen met elkaar wanneer het kan en organiseren regelmatig kantoorborrels en bedrijfsuitjes. Ook geloven we erin dat werk leuk blijft wanneer je genoeg tijd hebt voor andere zaken. Opladen is belangrijk. Daarom werken we reguliere kantooruren en is de laptop in de avond en in het weekend in principe dicht.  

 

Altijd plaats voor talent

Heb je interesse in Damsté? Stuur dan gerust een bericht of open sollicitatie via onze website www.damste.nl/werken-bij. Voor mensen met talent is er bij Damsté altijd plaats. Ook hebben wij een open-partnerstructuur. Dit betekent dat wanneer jij wilt doorgroeien naar de eindfunctie van partner en je hebt hier het talent voor, dan is dit gewoon mogelijk. Je hoeft niet te wachten tot er een plek vrijkomt. Zo is Damsté.

Vragen?

Neem dan gerust contact op met onze manager personeel en organisatie Anne Harperink via 06 - 20 43 52 09 of harperink@damste.nl. 

 

 

Advocatenkantoor en Notariaat Enschede

 Hengelosestraat 571

Postbus 126 
7500 AC Enschede

+31 (0)85 019 7140 

enschede@damste.nl 

 

Advocatenkantoor en Notariaat Amsterdam

Prins Bernhardplein 200

1097 JB Amsterdam

+31 (0)85 019 7140

amsterdam@damste.nl

 

Almelo (geen notariaat)

Wierdensestraat 39A

7607 GE Almelo

+31 (0)74 200 1111

almelo@damste.nl

 

Notariaat Hengelo

Beursstraat 1b

7551 HP Hengelo

+31 (0)74 203 2630

hengelo@damste.nl