Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Boels Zanders

Boels Zanders

Bij Boels Zanders koesteren we de verscheidenheid van de mensen die bij ons werken: in achtergrond, overtuiging, kennis en ervaring. Onze betrokkenheid bij elkaar, onze cliënten en onze omgeving vormen de basis voor ons succes. Vanuit onze kantoren in Maastricht, Eindhoven en Venlo ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 120 medewerkers, onder wie 75 advocaten, omvat
verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Studentstage

Het talent heb je al, aan de kennis en expertise wil je graag werken. Je bent gegrepen door het recht en kunt niet wachten om je tot specialist te ontwikkelen. Liefst bij een kantoor dat werkt op het hoogste niveau, maar met een menselijker tempo dan op veel andere plekken. En graag in het Zuiden van het land, want dat is de regio die jij - net als wij - in je hart gesloten hebt.

Met ambitie vooruit

(Master)Studenten en net afgestudeerde juristen heten we van harte welkom om het vak in de praktijk te leren kennen. Je gaat mee naar zittingen en neemt deel aan besprekingen met collega’s en cliënten. Je levert een concrete bijdrage aan lopende zaken en brengt een nieuw geluid in ons kantoor. Je deelt je ervaringen met medestagiaires en andere jonge juristen, en werkt samen met mensen die hun kennis graag met je delen.

Voor jou staan onze deuren open

We zijn gevestigd in Eindhoven, Venlo en Maastricht. Als student krijg je een marktconforme stagevergoeding, een eigen werkplek en een laptop. Een reiskostenvergoeding is bespreekbaar indien je geen gebruik kan maken van een OV vergoeding. En omdat we het belangrijk vinden dat je naast je harde werk goed ontspant, schuif je aan bij de gezamenlijke kantoorlunch, en mag je aansluiten bij alle sociale activiteiten zoals baijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel of een sportactiviteit.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten

Ben je een (bijna) masterstudent, en heb je interesse om praktijkervaring op te doen bij een van de drie kantoren van Boels Zanders? Stuur dan een bericht naar Anne Pouwels via hrm@bz.nl met hieraan toegevoegd je motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijst en blokperiode waarin je stage wilt lopen. Zowel een fulltime als een parttime stage is mogelijk. Wij nemen contact met je op zodra we je bericht hebben ontvangen.